Hvorfor er det viktig med ett Nettverk?

Takstmann utdanning: Hvor vil du høre til?

Din takstmann utdanning bestemmer din tilhørighet senere.

Det finnes to takseringsforbund i Norge. Blant annet BMTF (Byggmestrenes Takseringsforbund). Dersom du ønsker å bli takstmann og medlem av BMTF, så må du velge din takstmann utdanning gjennom Mesterskolen. Mesterskolen er en nettbasert skole. Det vil si; du kan sitte hvor du vil i verden og studere til Takstmann.

Takstmann Utdanning

Faglig nettverk

Mange av de som utdanner seg til takstmenn, setter seg ned og venter på sitt første oppdrag. Det kommer ikke.

Man må opparbeide seg et faglig nettverk. I BMTF finnes sannsynligvis Norges største faglige nettverk for byggfaget. Medlemmene møtes 4 ganger i året på fagsamlinger hvor man knytter kontakter, både proffesjonelt og vennskaplig. Takstmann utdanning og tilhørighet betyr mye for den enkelte takstmann. I et godt faglig nettverk kommer også den faglige utviklingen.

Takstmann Utdanning

Hvor får man jobb som takstmann?

Et av de oftest spurte spørsmålene på et takstmannforum er noe i denne duren. «Hvor lenge var dere takstmann før dere fikk det første oppdraget?»

Det er med takstmenn som med leger, advokater, tannleger, osv. Du kan ikke gå hjem å vente på telefonen. Den kommer ofte ikke. Uten et faglig nettverk kan det gå lang tid før du kan leve av dette yrket.

En ingangsportal til dette yrket er nettopp gjennom nettverket. I begge takseringsforbundene i Norge finnes det store nettverk, hvor man kjenner en, som kjenner en, og slik får man ofte jobber.

Faglig utvikling
Hva er en takstmann?
Hvilke forkunnskaper trenger en takstmann?
Takstmann – Jobbmuligheter?
Hvordan bli takstmann?
Takstmann og nettverk?
Hvorfor Nettbasert?

Mesterskolen du svar på den meste innefor takstbransjen. Enten på på siden eller ved å kontakte en kundebehandler der.